Eko kamp radionica i roler trka Južna pruga u subotu i nedelju

Izvor: RadioCity.rs, 31.Avg.2017, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eko kamp radionica i roler trka "Južna pruga" u subotu i nedelju

U trci se očekuje učešće klubova iz još tri grada: Vranja (Besna kobila), Pirota (Stara planina) i DAS Super junaka iz Knjaževca. Boje Niša braniće Oxigen i nov klub Spiner. Podrška ovoj trci je Savez za rekreativni sport čiji je Oxigen i član.




Oxigen je i ove godine imao jako lepu sezonu Škole rolera u Čairu i ima prinovu od preko 15 ozbiljnih takmičara. Ovom i sledećom slalom trkom završavaju takmičarski deo sezone rolera.

>> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << /> "Ovo je prvi put da održavamo Južna pruga sistem takmičenja  - samo sa klubovima iz južne i jugoistočne Srbije. Naše mišljenje je da ovaj deo zemlje ima najviše aktivnosti u rolerima u disciplini Speed i Slalom pa u skladu sa tim pravimo svojevrsnu ligu samo naših klubova. Deca su sjajni i takmičari i članovi, i uz dosta problema koji ima sport van Beograda, mi održavamo vatru u Roller sportu i dalje." - saopštavaju iz Oxygena. 

Ukoliko bude loših vremenski uslova detalje o otkazivanju i novom terminu biće na zvaničnoj FB strani kluba Oxygen.


U subotu od 14h u Konjičkom klubu Čegar (iza kružnog toka u Niškoj banji) održaće se i nastavak akcije Eko kamp radionice ispred resurs centra Protecta, finansirane od strane Ministarstva omladine i sporta i  Republike Srbije. Omladina i deca iz kluba će imati priliku da se upoznaju sa nekim životinjskim vrstama, ovladaju određenim veštinama u prirodi, učestvuju u pripremi hrane i postavljanju kampa. 

Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.