Izvor: JUGpress.com, 28.Dec.2019, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobitnica prestižne nagrade „Najžena 21. veka“ na prijemu kod gradonačelnika

VRANJE

Za direktorku firme „Hanibal“ u Vranju Milicu Dimitrijević koja je nedavno dobila nagradu „Najžena 21. veka“ gradonačelnik Slobodan Milenković priredio je prijem, kome je prisustvovala i gradska većnica Zorica Jović.

Prvi čovek grada je istakao da je bio ponosan kada je čuo da je ova prestižna nagrada potpuno zasluženo stigla u ruke direktorke „Hanibala“.

„Ova prestižna nagrada je još jedan dokaz vaših uspešnih menadžerskih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << dostignuća i kruna poslovanja firme „Hanibal“ na čijem ste čelu, rekao je gradonačelnik.

Milenković se zahvalio što na najbolji način reprezentuje svoj grad i državu i obećao da će lokalna samouprava učiniti sve da pomogne da se unapredi poslovanje firme.

„Tu mislim na unapređenje infrastrukture u Industrijskoj zoni u Bunuševcu, ali sam spreman da saslušam i prihvatim sve vaše predloge“, rekao je gradonačelnik.

Dobitnica je podsetila da je to nagrada Udruženja preduzetnika, a da je nominacija stigla od strane žena – preduzetnica.

„Priznanje je kruna dosadašnjeg, tridesetogodišnjeg rada preduzeća “Hanibal”, ali i potvrda timskog rada firme koja je 1989. počela kao radionica. Nakon šest godina rada postala je prva porodična fabrika u Industrijskoj zoni u Bunuševcu“.

Firma „Hanibal“ bavi se proizvodnjom nameštaja i dušeka.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.