Dinamo pobedom iz penala otpočeo proleće u Superligi

Izvor: JužneVesti.com, 17.Feb.2019, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo pobedom iz penala otpočeo proleće u Superligi

Po prvi put u svojoj istoriji vranjski Dinamo je vezao dve pobede u Superligi. Jednom je završio jesenji deo šampionata, drugom je otpočeo prolećni pošto je, zahvaljujući uspešno izvedenom penalu, savladao subotički Spartak rezultatom 1:0 u Surdulici.

Vranjanci su u potpunosti nadigrali tim iz Vojvodine, kome nikako da dođu bolji dani u ovoj sezoni. Subotičani nisu uspeli tokom celog meča da upute nijedan šut u okvir gola rivala, dok ih je Dinamo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << "ispalio" čak 9. Ipak, golman Spartaka bio je siguran, pa je meč rešen penalom u 38. minutu meča, a egzekutor je bio Željko Dimitrov.

Meč koji je zatvorio 22. kolo najjačeg domaćeg šampionata obilovao je žutim kartonima, pošto ih je arbitar Miloš Đorđić pokazao čak 9.

Dinamo je ostao na poslednjem mestu u Superligi, ali je značajno smanjio zaostatak za onima koji za sada drže pozicije koje bi ih spasile ispadanja, ukoliko ih do kraja zadrže.

U sledećem kolu, koje se igra narednog vikenda, Vranjanci putuju u prestonicu, gde će gostovati Radu, ekipi koja ima 4 boda više od Dinama i zauzima 14. poziciju.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.