Devetoro povređenih u teškoj nesreći kod Bujanovca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2012, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devetoro povređenih u teškoj nesreći kod Bujanovca

BUJANOVAC -

Šest osoba je teško a tri lakše povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros kod Bujanovca, na auto-putu između Niša i Skoplja, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Vranju.

Petorica teško povređenih prebačena su na Odeljenje neurohirurgije Niške bolnice, dok se preostalih petoro nalazi u Vranjskom zdravstvenom centru i njihovo stanje je stabilno.

Uzrok jutrošnje nesreće se još utvrđuje, ali se na osnovu prvih uviđaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pretpostavlja da je u pitanju prelazak kombija na suprotnu kolovoznu traku, rekao je Tanjugu portparol Osnovnog suda u Vranju Srboljub Milosavljević.

Prema poslednjim informacijama koje je Tanjugu saopštila portparol Zdravstvenog centra u Vranju Beba Kanački među teško povređenima koji su prebačeni za Niš je i vozač mercedesa Š. M. (25) iz sela Veliki Trnovac kod Bujanovca.

Teško su povređeni Dejan S. (37) iz sela Bojnik, Aleksandar J.(28), Saša M.(39), Marko S.(27), Danilo M.(34) - svi iz Leskovca, i Mensur Š.(26) iz sela Veliki Trnovac, opština Bujanovac.

Lakše su povređeni Ivan J.(28), Ivan M.(33) i Nikola S.(26), svi iz Leskovca.

U policijskom saopštenju se navodi da je kombi leskovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljajo Dejan S, krećući se iz pravca Vranja u pravcu Bujanovca, iz nepoznatog razloga prešao na suprotnu stranu kolovoza i udario u automobil bujanovačke registracije, kojim je upravljao Mensur Š.

Povređenima je lekarska pomoć ukazana u Zdravstvenom centru Vranje odakle su šestorica teško povređenih prebačeni u Klinički centar u Nišu.

Uviđaj su izvršili istražni sudija Osnovnog suda u Vranju, zamenik osnovnog javnog tužioca i policajci iz Vranja.

Ministarstvo odbrane je ranije saopštilo da su u privatnom kombiju leskovačke registracije bili pripadnici Vojske Srbije, profesionalni vojnici iz 41. pešadijskog bataljona 4. brigade Kopnene vojske, koji su putovali na svoja radna mesta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.