Deset pacijenata u kovid bolnicama na jugu Srbije, jedna osoba preminula

Izvor: JužneVesti.com, 29.Jul.2021, 19:58

Deset pacijenata u kovid bolnicama na jugu Srbije, jedna osoba preminula

Za poslednja 24 sata u Srbiji su potvrđena 292 nova slučaja zaraze koronom, dve osobe su preminule od posledica virusa. U kovid objektima u Nišu i Vranju trenutno je na lečenju deset pacijenata.

U kovid objektima Univerzitetskog kliničkog centra hospitalizovano je sedam pacijenata, dok su na lečenju u vranjskoj bolnici tri pacijenta sa potvrđenim virusom. U bolnici u Kruševcu, gde se leče i pacijenti sa juga >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zemlje, hospitalizovan je 31 pacijent.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 4 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju. Nažalost, uprkos svim naporima lekara kruševačke kovid bolnice, jedan pacijent je preminuo - navodi se u saopštenju.

Na bolničkom lečenju u kovid bolnicama u Srbiji su 364 osobe, a na respiratorima je priključeno 13 pacijenata.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.