Debakl Vranjanaca u prvom meču baraža, da li ćemo dobiti još jednog debitanta u Superligi?

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debakl Vranjanaca u prvom meču baraža, da li ćemo dobiti još jednog debitanta u Superligi?

Katastrofalnih prvih pola sata za goste iz Vranja u današnjem meču. Dodatni udarac doživeli su i početkom drugog poluvremena.

Iznenađenje, ili ne, tek ekipa Inđije danas je na svom terenu ubedljivo savladala još uvek aktuelnog superligaša, Dinamo iz Vranja, rezultatom 3:0 u prvom meču baraža za popunu Superlige!

Revanš je u nedelju u Vranju, ali posle današnjeg rezultata, jasno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da Vranjance čeka veoma težak zadatak da izbore opstanak u elitnom rangu takmičenja.

Sva tri gola postignuta su već u prvih pola sata.

Ivan Rogač je sa bele tačke u četvrtom minutu doveo Inđiju u vođstvo, a prednost domaćih duplirao je Dimitrov u 22. minutu.

A dok su gosti iz Vranja u par navrata pogađali prečku gola Inđije, Dimitrijević je na drugoj strani, u 32. minutu posle odlične kontre i asistencije Bađija povisio na 3:0 udarcem iskosa sa desne strane.

Do kraja prvog poluvremena je prednost domaćih mogla da bude i još ubedljivija.

Početkom drugog, novi udarac za Dinamo - Macukas je u 52. minutu dobio crveni karton zbog koškanja sa Anđelkovićem, potom i trener gostiju Dragan Antić zbog protesta, pa su gosti su do kraja nastavili sa igračem manje, bez pomoći šefa struke, i bili su nemoćni da dođu bar do počasnog pogotka.

Vidić je do kraja propustio dve prilike za domaće, Dimitrov još jednu, pa Vranjanci čak mogu da budu i zadovoljni konačnim epilogom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Težak poraz: Dinamo izgubio sa 3:0

Izvor: OkRadio.rs, 22.Maj.2019

Fudbaleri Dinama iz Vranja doživeli su visok poraz na prvom meču baraža za popunu Super lige Srbije od od ekipe superligaša Inđije, retultatom 3:0. Inđija je povela na samom startu utakmice, iz penala koji je u gol u 4. minutu pretvorio Ivica Rogač.   Iako je golman Lakić najpre odbranio...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.