Danas u Vranju vakcinacija 200 novinara iz Makedonije

Izvor: JužneVesti.com, 10.Apr.2021, 12:23

Danas u Vranju vakcinacija 200 novinara iz Makedonije

U Vranju se danas organizuje vakcinacija novinara iz Severne Makedonije protiv korona virusa, a za vakcinu se, kako kažu iz Zdravstvenog centra u tom gradu, prijavilo njih 200.

Vakcinacija medijskih radnika iz susedne zemlje počela je jutros u Sportskoj hali Vranje, dodaju iz ZC.

Vakcinacija novinara iz Republike Severne Makedonije je poruka solidarnosti, važno je da svima u regionu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << bude bolje, a nama u Zdravstvenom centru Vranje je čast što nam je poverena vakcinacija naših suseda - rekla je direktorka ZC Vranje Ljiljana Antić.

U Vranju je, kako dodaju iz ZC, u toku i vakcinacija 69 radnika BAT-a.

Inače, privrednici i drugi građani Severne Makedonije dolazili su da se vakcinišu i u Niš, a Srbija je određenu količinu vakcina donirala Severnoj Makedoniji, zbog čega u toj zemlji razmatraju da srpski turisti ovog leta budu oslobođeni od plaćanja putarine na auto-putevima u znak zahvalnosti.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Coronavirus

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Vranju vakcinacija dvesta novinara iz Severne Makedonije

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Apr.2021

Danas u Sportskoj hali u Vranju vakciniše se oko 200 medijskih radnika iz susedne Sveverne Makedonije, saopštili su iz Zdravstevnog centra Vranje. Novinari mogu da biraju koju će vakcinu protiv kovida19 primiti...Ovo je druga grupa novinare iz te susedne zemlje. Ranije se vakcinisalo 100 medisjkih...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.