Izvor: Mondo, 17.Feb.2019, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li se to Vranje budi? Na Banjici četiri gola

"Kuva" u donjem delu superligaške tabele.

Foto: MN Press

Samo četiri pobede imaju fudbaleri Dinama iz Vranja u superligaškom društvu, ali dve vezane. Kao što su završili 2018, tako su započeli 2019. godinu - osvajanjem tri boda.

U 22. kolu Dinamo je na domaćem terenu savladao subotički Spartak 1:0, pogotkom Željka Dimitrova iz penala u 38. minutu.

Istovremeno, Rad >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i Zemun odigrali su 2:2 na Banjici.

To znači da se dodatno "zakuvala" borba za opstanak, pošto poslednjeplasirani Dinamo sada ima svega tri boda manje od Zemuna, četiri od Rada, pet od Bačke, a šest od Spartaka. Nema sumnje da nas čeka mnogo uzbuđenja, posebno kada počne plej-aut i razlika bude prepolovljena.

Što se tiče "malog beogradskog derbija", Rad je gubio na svom terenu, potom vodio, ali iako je imao inicijativu veći deo utakmice, nije uspeo da savlada Zemun.

Gosti su prvi stigli do prednosti, kada je Nikola Nešović u 5. minutu pobegao Dušanu Steviću i glavom poslao loptu u mrežu posle centaršuta Siniše Mladenovića sa desne strane.

Na 1:1 izjednačio je Vladimir Volkov iz penala u 29. minutu, pošto je prethodno Milan Savić rukom blokirao šut protivničkog igrača.

Nedugo po povratku sa odmora, u 54. minutu, preokret je doneo Nikola Šipčić koji se odlično snašao posle centaršuta iz kornera na prvu stativu, a bod Zemuncima obezbedio je Momčilo Mrkaić samo pet minuta po ulasku u igru, kada je u 63. iskoristio lošu reakciju Radovih defanzivaca i golmana Dušana Markovića, te udarcem glavom realizovao centaršut Marka Đalovića.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.