ZAVRŠEN DRUGI DAN KAMPANJE BUDUĆNOST SRBIJE! Vučić nakon obilaska Pčinjskog okruga: Susret sa narodom me bodri da nastavim

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2019, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRŠEN DRUGI DAN KAMPANJE BUDUĆNOST SRBIJE! Vučić nakon obilaska Pčinjskog okruga: Susret sa narodom me bodri da nastavim

Predsednik Srbije Aleksandra Vučić nastavlja danas kampanju "Budućnost Srbije" poseti Pčinjskom okrugu, obilaskom Vladičinog Hana, Surdulice, Vranja, Trgovišta i Bujanovca

Predsednik se nakon obilaska fabrike Jumko obratio građanima Srbije rekavši da želi da u Srbiji bude još više posla i da imamo još više zaposlenih.

- Dogovor je 20 odsto veće plate -  rekao je on.

Dodao je da bi želeo da bude što više posla, kako bi i plate bile što veće. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Jumco" AD Vranje nalazi se u procesu reafirmacije i pozicioniranja kao vodeća kompanija tekstilne industrije Srbije.

Vučić je odgovarajući albanskim medijima rekao da Srbi i Albanci moraju da žive u miru u Bujanovcu. On je dodao da je razgovarao sa ljudima o tome kako da se podigne proizvodnja i smanji siromaštvo.

- Veoma sam zadovoljan što sam mogao da čujem i dobre i loše stvari u Pčinjskom okrugu. Ovde u "Jumku" je bilo predivno i verujem da niko nije tako nešto doživeo. Bio sam 2014., bila je prazna hala... radnici su mi govorili da im damo posao i da mogu da rade... sve se urušavalo. A danas možete da vidite punu fabriku i zadovoljne radnike - rekao je Vučić.

Vučić je rekao da je pomalo umoran ali da ga susreti sa narodom bodre da nastavi.

- Lagao bih kada bih rekao da nisam. Mislio sam kada sam dolazio u ovu fabriku da ću samo da razgovaram sa direktorom, a onda me sačeka 1.000 ljudi. Dočekao me i najpoznatiji gajdaš sa juga Srbije - rekao je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u fabriku "JUMKO". Ispred fabrike sačekali su ga radnici koji su ga pozdravili gromoglasnim aplauzom uz skandiranje "Vučiću, Srbine".

"Hvala vam na toploj dobrodošlici" - YUMCO #BudućnostSrbije #theFutureofSerbia

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on Feb 8, 2019 at 8:39am PST

- Srećan sam zbog vas i ponosan na sve vas i obećavam vam da ćete od države Srbije imati svu moguću pomoć - rekao je Vučić radnicima ove fabrike.

"Verovao sam da YUMCO Vranje može da se vrati na poziciju vodeće tekstilne kompanije u regionu." - predsednik Vučić u fabrici YUMCO

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on Feb 8, 2019 at 8:52am PST

Jedna od radnica se zahvalila Vučiću na poseti uz reči: - Predsedniče, mi smo danas nasmejani zato što ste došli da nas posetite.

 jedna devojčica poželela je da svoj prvi selfi napravi sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Ta želja joj se i ispunila.

Slika je napravljena prilikom Vučićevog obilaska sela Levosoje gde je i uslikan ovaj selfi pogledajte KLIKOM OVDE!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u okviru kampanje "Budućnost Srbije" došao je u Bujanovac, gde će razgovarati sa građanima. On je po samom dolasku dobio pismo od devojčice koja je sa roditeljima došla da vidi predsednika. Bujanovcu sretne sa stotinak ljudi, predsednika Srbije je u centru grada sačekalo više od 2.000 stanovnika ovog grada.

U neposrednom razgovoru sa građanima Bujanovca - "Hvala vam na toploj dobrodošlici"! #BudućnostSrbije #theFutureofSerbia

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on Feb 8, 2019 at 7:25am PST

Predsednik Aleksandar Vučić posetio je danas Osnovnu školu "Vuk Stefanović Karadžić" u Levosoju u opštini Bujanovac u kojoj je prvi put izgrađena fiskulturna sala.

"Nema ništa važnije od dečije sreće" - Dobrodošlica u Osnovnoj školi "Vuk Stefanović Karadžić" #BudućnostSrbije #theFutureofSerbia

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on Feb 8, 2019 at 7:14am PST

Predsednika su ispred škole dočekali veliki broj meštana, predsednik Koordinacionog tela za Preševo, Bujanovac i Medveđa Zoran Stankovic i zamenik predsednika opštine Bujanovac Stojanča Arsić. Školu pohađa 100 učenika, a do sada nisu imali salu za fizičko. Projekat izgradnje sale vredan je 385.000 evra. Sala ima 800 kvadratnih metara, svlačionice i tribine.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas meštanima Trgovišta da će država učiniti sve kako bi ostali da žive u svom mestu i najavio da će do oktobra biti završena saobraćajnica do autoputa Beograd-Niš i do Bosilegrada.

Vučić je u obraćanju građanima ispred srednje stručne škole u Trgovištu rekao i da će država raditi na tome da se otvori još jedan proizvodni pogon u tom kraju u kojem bi trebalo da bude zaposleno još 300 radnika.

Doček ispred osnovne škole "Vuk Stefanović Karadžić", Levosoje #BudućnostSrbije #theFutureofSerbia

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on Feb 8, 2019 at 6:55am PST

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je rekonstruisanu zgradu srednje stručne škole "Milutin Bojić" u Trgovištu.

Obilazak rekonstruisane Srednje škole "Milutin Bojić" u Trgovištu u koju je do sada uloženo 10 miliona dinara. U drugoj fazi obnove biće unapredjena energetska efikasnost objekta. #BudućnostSrbije #theFutureofSerbia

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on Feb 8, 2019 at 6:03am PST

Ispred škole se okupio veliki broj meštana koji su ga pozdravili, pojedini su nosili zastave Srbije, a među njima su bili i trubači. Predsednik će školi predati sportsku opremu: golove, koševe i ostale rekvizite za sportove za koje postoje tereni u školskom dvorištu, ali za koje do sada nisu imali opremu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je "Simpovu" fabriku dečjih krevetića u selu Radovnicu u opštini Trgovište.

"Hvala na ovako lepom dočeku!" - Predsednik Vučić sa radnicima "Simpo" Radovnica. #BudućnostSrbije #theFutureofSerbia

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on Feb 8, 2019 at 5:50am PST

Vučića je ispred fabrike dočekao veliki broj meštana i radnici fabrike koja zapošljava 55 ljudi.

Radovnica je najveće selo u opštini Trgovište sa oko 1.000 meštana, a do prošle godine i otvaranja "Simpove" fabrike u tom mestu je radio jedino pogon fabrike "Jumko".

#BudućnostSrbije je i podrška razvoju porodičnog biznisa - obilazak Vinarije Aleksić koju vode otac Dragan i njegova ćerka Maja #theFutureofSerbia

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on Feb 8, 2019 at 3:35am PST

"Porodici Aleksić, veliko hvala za divna vina i napredak Srbije!" - da oživimo stari vinogradarski kraj! #BudućnostSrbije #theFutureofSerbia

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on Feb 8, 2019 at 3:35am PST

"Porodici Aleksić, veliko hvala za divna vina i napredak Srbije!" #BudućnostSrbije #theFutureofSerbia

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on Feb 8, 2019 at 3:54am PST

Predsednik Vučić je u Vranju pritisnu dugme kojim je simbolično otpočeta izgradnja stanova, dok je istovremeno premijerka Ana Brnabić uradila isto u Nišu.

Predsednik Srbije došao je u Vranje na mestu polaganja kamena temeljca , gde se svakog trenutka očekuje njegovo obraćanje građanima.

"Jedan selfi, predsedniče" - U opštini Surdulica predstavljeni su strateški projekti za razvoj ove opštine #Budućnost Srbije #theFutureofSerbia

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on Feb 8, 2019 at 1:42am PST

Sa Timotijem Tomovim i Ljubomirom Ivanovim, najboljim šahistima u Domu za stara lica u Surdulici #BudućnostSrbije #theFutureofSerbia

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on Feb 8, 2019 at 1:27am PST

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je danas u Dom za penzionere i stara lica u Surdulici, koji obilazi u okviru posete Pčinjskom okrugu, a u sklopu kampanje "Budućnost Srbije".

U dvorištu Doma dočekao ga je veliki broj građana, kao i korisnika Doma, a prisutni nose transparente "Aleksandar Vučić - Budućnost Srbije" i "Aco Srbine".

U Dom za penzionere i druga stara lica u Surdulici u poslednje dve godine uloženo je 12,5 miliona dinara i biće uloženo još 2,5 miliona dinara. #BudućnostSrbije #theFutureofSerbia

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on Feb 8, 2019 at 1:09am PST

Dom u Surdulici je u poslednje tri godine za renovinaranje dobio 30 miliona dinara, dok je samo za renoviranje dvorišnog prostora Vlada Srbije dala 17 miliona dinara.

Predsednik Aleksandar Vučić obišao je danas u Vladičinom Hanu i porodičnu fabriku "DN Company", koja se bavi proizvodnjom furnira i nameštaja.

Vučić je sa saradnicima obišao pogone fabrike i porazgovarao sa radnicima.

Još jedna porodična fabrika u Vladičinom Hanu - DN Company #BudućnostSrbije #theFutureofSerbia

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on Feb 8, 2019 at 12:45am PST

"DN Company" je privatna kompanija, koja proizvodi furnir i nameštaj za kancelarije, vrtiće i škole.

Nakon posete predškolskoj ustanovi "Pčelica" Vučić je posetio fabriku nameštaja za ugostiteljske objekte GN Komerc.

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je i dalje na snazi odluka o zabrani zapošljavanja u javnom sektoru, jer država ne sme opet sebi da dozvoli neograničeno zapošljavanje i uvećavanje javnog sektora.

Vučić je tokom posete vrtića "Pčelica" u Vladičinom Hanu, u razgovoru sa upravom ustanove, rekao da su mu se u više vrtića žalili da im treba više zaposlenih, ali da je tu prepreka odluka vlade o zabrani zapošljavanja.

On je podsetio da vladina komisija odobrava nova zapošljavanja u svakom slučaju posebno.

Detaljnije pročitajte OVDE.

Ona je, obučena u narodnu nošnju, sa crvenim mašnicama i u opancima, pred predsednika iznela pogaču.

Dok je ispred Predškolske ustanove "Pčelica" čekala da dođe Vučić, otkrila je novinarima da joj je malo hladno, ali da jedva čeka da se predsednik pojavi. Kada se i ta želja ispunila, obratila mu se rečima:

- Dobro nam došli i poslužite se!

Opširnije pročitajte OVDE.

Predsednik Aleksandar Vučić nastavio je jutros dvodnevnu posetu Pčinjskom okrugu, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", obilaskom Vladičinog Hana.

Vučić je u tom gradu obišao renovirani deo Predškolske ustanove "Pčelica", a ispred vrtića sačekali su ga okupljeni građani.

Poklon... Predškolska ustanova "Pčelica" u Vladičinom Hanu, u čiju obnovu je uloženo 19 miliona dinara. #BudućnostSrbije #theFutureofSerbia

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on Feb 8, 2019 at 12:11am PST

Predsednik je dočekan na tradicionalan način, uz pogaču i so.

Opširnije pročitajte OVDE.

Predsednik Srbije danas kreće u obilazak Pčinjskog okruga, a pre početka još jednog radnog dana zahavalio se zaposlenima u motelu Predejane na gostoprimstvu, objavljeno je na instagram nalogu kampanje "Budućnost Srbije".

Šolja čaja za početak novog dana. Predsednik Vučić zahvalio je zaposlenima u motelu Predejane na gostoprimstvu. Danas predsednik Vučić obilazi Pčinjski okrug. #BudućnostSrbije #theFutureofSerbia

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on Feb 7, 2019 at 11:22pm PST

Opširnije pročitajte OVDE.

Podsetimo, Predsednik je juče počeo kampanju "Budućnost Srbije" obilaskom trase Koridora 10 u Grdeličkoj klisuri. U obraćanju građanima, poručio je da su simboli njegove politike auto-putevi, investicije i zapošljavanje građana, te da je uveren će narod razumeti ko se ponaša odgovorno. Obilazeći deonicu Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru, rekao je da je ponosan što Srbija pokazuje da može da gradi najmodernije autoputeve i najmodernije i najzahtevnije objekte i da su radovi na Koridoru 10 u Grdeličkoj klisuri na ponos celoj Srbiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić sa meštanima Trgovišta: "Sve ćemo učiniti da ostanete da živite u svom mestu, auto - put biće završen do oktobra!"(FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas meštanima Trgovišta da će država učiniti sve kako bi oni ostali da žive u svom mestu i najavio da će do oktobra biti završena saobraćajnica do autoputa Beograd-Niš, kao i do Bosilegrada...Vučić je u obraćanju građanima ispred srednje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.