CityGames na Koštaninom, umesto Jumkovom bazenu

Izvor: OkRadio.rs, 17.Jul.2018, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CityGames na Koštaninom, umesto Jumkovom bazenu

Vranje - City Games, koje počinju u sredu 18. jula stižu u Vranje na Koštanin bazen, umesto kako je prvobitno bilo najavljeno na Jumkov. Početak igara je zakazan za 19:30 časova.   U okviru ovih igara, Vranje će odmeriti snage sa ostalim gradovima u nesvakidašnjim igrama i pokušati da se izbori za plasman u polufinale a potom i finale City Gamesa za Srbiju. Pobednik iz Srbije predstavljaće našu zemlju na međunarodnom finalu u Luksemburgu 2020. godine.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

City games na bazenu kod Sportske hale

Izvor: JuznaSrbija.info, 18.Jul.2018, 10:39

Kvalifikaciono takmičenje u okviru „City games“ karavana, koji gostuje u sredu 18. jula u Vranju, biće održano na bazenu kod Sportske hale...Promena lokacije održavanja letnjih igara na vodi, koje su prvobitno planirane za „Jumkov“ bazen, neće uticati na satnicu održavanja, broj timova...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.