Izvor: JUGpress.com, 21.Sep.2021, 21:38

Čitaoci javljaju: U Vranju parkiranje bahato da bahatije ne može biti

VRANJE

U Vranju je sve više vozača koji parkiraju kola gde stignu ne mareći  za bezednost drugih, javljaju čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress.

Današnji primer koji je naš čitalac zabeležio oko podneva u blizini jednog velikog marketa pokazuje svu bahatost vlasnika ovog motornog vozila.

Uprkos činjenici da ima besplatan parking kod prodajnog objekta gde je otišao da pazari, on se jednostavno zaustavio gde mu odgovara, tako što >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je prednji deo automobila bio na kolovoznoj traci koja je vrlo prometna a zadnji delom na pešačkom prelazu. Reč je o ulici Pariske komune u Vranju.

Bahato nema šta, kaže nas čitalac koji nam je poslao fotografije.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Čitaoci javljaju: Aptiv rezervisao sobe u leskovačkim hotelima, dolaze radnici iz drugih gradova

Izvor: JUGpress.com, 21.Sep.2021

LESKOVAC..Čitalac Regionalne informativne agencije JUGpress Javlja da je, zbog svog posla, pokušavao da rezerviše sobe u dva leskovačka hotela i da je u oba dobio odgovor da slobodnih soba nema...Piše nam da mu je u hotelima rečeno da su im sobe izdate do kraja decembra za radnike koju iz Zaječara...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.