Bregovićevi sponzori u Vranju i dalje tajna

Izvor: JužneVesti.com, 28.Jan.2015, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bregovićevi sponzori u Vranju i dalje tajna

I pored velikog pritiska javnosti da se objave imena sponzora koncerta, koji će 30. januara povodom Dana grada biti održan u Hali sportova u Vranju, gradske vlasti odbijaju da saopšte tu informaciju.

Svega dva dana pred koncert javnost i dalje zna samo da je reč o "15 sponzora" i da "građane Vranja to ništa neće da košta", kako je ranije rekao gradonačelnik Zoran Antić.

3.000 će koštati oprema, a 26.000 evra je honorar. Nemamo šta da krijemo, ali imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pravo da zaštitimo ljude koji ne žele da se eksponiraju – kazao je Antić.

SNS, koji je u Vranju u opoziciji, nakon najave koncerta tražio je da se objave imena sponzora, izražavajući sumnju da se to namerno krije.

Inače, kako su nam organizatori rekli, sve je spremno za koncert koji bi, prema prvim procenama, trebalo da bude najposećeniji u Vranju do sada.

Podsetimo, Bregović je za "Srpsku“ u Nišu održao koncert, kako je rekao gradonačelnik Perišić, uz finansijsku pomoć „prijatelja grada“, potom izjavio da će Bregović zapravo nastupiti besplatno. Međutim, kako je potvrđeno nakon koncerta, između Bregovića i Grada Niša nije bio potpisan nikakav ugovor.

Samo nekoliko dana kasnije, i gradonačelnik Vranja, socijalista Zoran Antić, najavio je koncert istog muzičara za 30. januar povodom Dana grada i takođe odbio da kaže ko su sponzori.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.