Antić se na ikoni zakleo da će raditi u interesu Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 20.Apr.2016, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić se na ikoni zakleo da će raditi u interesu Vranja

Na završnoj konvenciji liste „Zajedno za Vranje“ okupljene oko SPS-a, lokalni lider socijalista i aktuelni gradonačelnik se na ikoni zakleo da će raditi u interesu grada. Ružić poručio da se ljudi sumnjivih diploma kriju iza samo jednog čoveka i da ne sumnja da će SPS u Vranju ubedljivo pobediti.

Nosilac liste i predsednik vranjskih socijalista Zoran Antić najpre je imao neobičan performans u okviru svog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << govora dok je šetao po bini, silazio u publiku, predstavljao članove svoje porodice, kao i porodicu koja je zahvaljujući sredstvima izdvojenim iz lokalnog budžeta za veštačku oplodnju dobila trojke.

Upravo najzanimljiviji detalj je bio da se na bini našla i ikona Svete Trojice nad kojom se Zoran Antić zakleo da će njegov tim raditi u interesu grada.

Mi se ne stidimo svoga identiteta i porekla, mi imamo svoj stav i svoje mišljenje i po njega ne idemo nigde van ovog grada. Mi smo prethodne 4 godine krvavo radili da bi našim budućim pokoljenjima bilo bolje - rekao je Antić.

On je govorio o rezultatima rada u prethodnom periodu i naglasio da je sve to urađeno parama građana Vranja, a ne parama Aleksandra Vučića, kako to neki žele da kažu.

Bili smo u ovom gradu kad je bilo najteže i bićemo i nadalje i ne može niko da nas podeli – rekao je Antić.

To je ono što nas razlikuje od onih koji na svim ovim izborima imaju samo jednog kandidata. Oni imaju anonimuse, ljude sumnjivih diploma, dok smo mi uvek imali najjačeg lidera Ivicu Dačića, ali se nikada nismo krili iza njega - rekao je Ružić u Vranju.

On je poručio i da ne sumnja da će socijalisti odneti ubedljivu pobedu u Vranju.

U muzičkom delu na kraju konvencije nastupio je orkestar Nenada Mladenovića, pevači Ivana Tasić i Aleksandar Janjić i kandidat SPS-a za narodnog poslanika Nenad Milosavljević iz grupe Galija, a konvencija je završena uz vatromet.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.