Aca Lukas novi potpredsednik Dinama iz Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 20.Dec.2018, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Lukas novi potpredsednik Dinama iz Vranja

Superligaš iz Vranja dobio je novog potpredsednika - folk pevača Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas. Želja da pomogne razlog je dolaska pevača u vranjski klub, kaže suspendovani predsednik Dinama Dragan Antić, a smatra i da će u tome uspeti.

Najavljivano je da će Lukas preuzeti vranjski klub još pre pola godine, ali su, priča Antić, problem bile njegove brojne obaveze. Ipak, sada je dogovor pao. Kako je doskorašnjeg predsednika i trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << vranjskog kluba suspendovao Fudblaski savez Srbije, folk pevač će sada, kaže Antić, “biti glavni”.

Nas dvojica smo radili zajedno i u Timoku iz Zaječara, on je bio predsednik, ja trener. On je moj brat. Već 6 meseci hoće-neće, zato što je pun obaveza, a kad prihvati on hoće i da pomogne i da radi. Sada je prihvatio pošto se Dinamo našao u ovako teškoj situaciji i zbog mene i zbog rada. Voli fudbal i mislim da može da nam pomogne dosta - rekao je Antić.

Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas jeste pevač, ali je bio i sportski funkcioner. U jednom periodu bio je član Upravnog odbora Crvene zvezde, a 2013. godine postao je i predsednik Timoka iz Zaječara.

U tom periodu je u zaječarski klub došao i Antić da bude trener, a tada je pevač za OK radio rekao da "gde je on tu je i njegov brat Anta", te da su njih dvojica nerazdvojni godinama i imaju ista fudbalska shvatanja.

Inače, Lukas je pre dva dana održao koncert u Sportskoj hali u Vranju, na kome je ulaz za građane bio besplatan, ali nije obelodanjena ni vrednost, ni finansijeri, ni razlog za održavanje koncerta baš tog dana. Odabir datuma posebno je bio uočljiv s obzirom na to da organizovanog dočeka Nove godine u Vranju ove godine neće biti.

Najavljuje Antić i kompletnu rekonstrukciju tima. Mnogi će otići, a mnogi i doći, pa je tako tim u potrazi za levim i desnim bekom, štoperom, golmanom, vezistom, krilom i špicem. Sa nekim inostranim fudbalerima su već i u pregovorima.

Paralelno sa uređivanjem tima “teče” i uređivanje stadiona “Jumko”, što je neophodno kako bi Dinamo na proleće ponovo zaigrao u Vranju, pošto je jesenji deo sezone igrao u Surdulici, zbog loših uslova na stadionu.

Gotovi su unutrašnji radovi, tako da ćemo za mesec i po dana i tribinu da završimo, da igramo u Vranju i teško da će iko da uzme bodove iz Vranja - ispričao je Antić.

Podsetimo, ova sezona je prva među “elitom” u istoriji Dinama. Ipak, sa plasmanom u Superligu isplivali su na videlo i brojni problemi u klubu, koji se nalazi na poslednjoj poziciji na tabeli sa 10 osvojenih bodova.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Folk pevač Aca Lukas potpredsednik vranjskog Dinama

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Dec.2018

Fudbalski klub Dinamo iz Vranja dobio je novog potpredsednika, poznatog estradnog folk pevača, Acu Lukasa...Kako suspendovani predsednik i trener Dragan Antić neće moći jedno vreme da vodi vranjskog superligaša, Lukas praktično postaje prvi čovek tima...Pregovori sa Aeksandrom Vuksanovićem (Aca...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.