750.000 za DIGITALIZACIJU IKONOSTASA Sabornog hrama

Izvor: OkRadio.rs, 16.Apr.2019, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

750.000 za DIGITALIZACIJU IKONOSTASA Sabornog hrama

Eparhija vranjska je na konkursu Ministarstva kulture dobila 750.000 dinara za projekat digitalizacije ikonostasa Sabornog Hrama u Vranju. Prema navodima iz ministarstva, u pitanju je konkursu u oblasti digitalizacije kulturnog nasleđa i savremenog stvaralaštva, koji je raspisan početkom ove godine i to za finansiranje ili sufinansiranje projekata iz oblasti digitalizacije kulturnog nasleđa i savremenog stvaralaštva za 2019.godinu. U komisiji za izbor projekata u ovoj godini bili su Jovana Kesić, rukovodilac Arhiva Filmskih novosti, Tijana Pešterac Stanković, pomoćnik direktora Muzeja Vojvodine i Estela Radonjić Živkov iz Republičkog zavoda za zaštitu spomenika kulture.  
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Podeljen novac za MEDIJSKE PROJEKTE

Izvor: OkRadio.rs, 16.Apr.2019

Gradsko veće Vranja je usvojen predlog Komisije o raspodeli sredstava za sufinansiranje projekata iz budžeta Grada za proizvodnju medijskih sadržaja u 2019. godini. Prijavljeno je 12 projekata, a odobreno je njih pet.   Radio televizjia Vranje dobila je 6,1 milona dinara, a TV Vranjska plus...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.