11 pacijenata se od kovida leči na jugu, nema preminulih

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jul.2021, 16:36

11 pacijenata se od kovida leči na jugu, nema preminulih

Za poslednja 24 sata u Srbiji je, prema zvaničnim podacima, evidentirano 290 novozaraženih osoba, a od posledica virusa preminule su 3 osobe. U kovid objektima u Nišu i Vranju trenutno je na lečenju 11 pacijenata.

U kovid objektima Univerzitetskog kliničkog centra hospitalizovano je 8 pacijenata, dok su na lečenju u vranjskoj bolnici 3 pacijenta sa potvrđenim virusom. U bolnici u Kruševcu gde se leč i pacijenti sa juga zemlje, hospitalizovano je 34 pacijenta, a 25 >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ima pozitivan rezultat na korona virus.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 2 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju. Jedan pacijent sa potvrđenim virusom je preminuo - navodi se u saopštenju.

U Srbiji je zbog korona virusa u zdravstvenim ustanovama i privremenim bolnicama ukupno na lečenju 341 pacijent, dok je na respiratorima priključeno njih 11.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.