Nova VOLVO aplikacija uvodi VOLVO automobil u svet pametnih telefona

Izvor: Beta OMS, 09.Jun.2011, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova VOLVO aplikacija uvodi VOLVO automobil u svet pametnih telefona

Volvo vozači više ne moraju da izgube svaki kontakt sa sopstvenim automobilom kada ga jednom parkiraju. Najnovija Volvo vest kaže da je stigla mobilna aplikacija koja obezbeđuje kontakt s parkiranim vozilom preko iPhona ili pametnog telefona kontrolisanog Android operativnim sistemom. Volvo je time postao proizvođač s najrazrađenijom i najšire primenjivom aplikacijom u Evropi za nadzor automobila iz bilo koje lokacije ili u bilo koje vreme.

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Volvo mobilna aplikacija za nadzor automobila

Izvor: Autoportal.rs, 09.Jun.2011

Volvo vozači više ne moraju da izgube svaki kontakt sa sopstvenim automobilom kada ga jednom parkiraju. Najnovija Volvo vest kaže da je stigla mobilna aplikacija koja obezbeđuje kontakt s parkiranim vozilom.

Nastavak na Autoportal.rs...

Nova VOLVO aplikacija uvodi VOLVO automobil u svet pametnih telefona

Izvor: KupiMobilni.com, 10.Jun.2011, 11:35

Vozači Volvo automobila više ne moraju da izgube svaki kontakt sa sopstvenim automobilom kada ga jednom parkiraju.

Nastavak na KupiMobilni.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.