Na Batrovcima zaplenjeno više od četiri kg marihuane

Izvor: Prva.rs, 10.Jun.2017, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima zaplenjeno više od četiri kg marihuane

Pratite nas i na Viberu! Kako navode, u vozilu "volvo" švajcarskih registarskih oznaka kojim je upravljala švajcarska državljanka I.S.(37), u rezervnom točku i prednjem levom blatobranu pronađeno je 16 paketa marihuane.
Pronađeni paketi marihuane teški su oko četiri kilograma i 700 grama, saopštio je MUP. 

Osumnjičenoj I.S. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.
Izvor: b92.net

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Dve osobe uhapšene u Kotežu, zaplenjeno 19 kilograma marihuane

Izvor: RTS, 10.Jun.2017

Beogradska policija zaplenila je oko 19 kilograma marihuane i uhapsila A. G. (1981) i Đ. Đ. (1988) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i falsifikovanje isprave. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.