Eksplozija na Galenici, pod volvo stavljena bomba? VIDEO

Izvor: B92, 15.Nov.2018, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija na Galenici, pod "volvo" stavljena bomba? VIDEO

Beograd -- Rano jutros oko šest časova na ulazu u Galeniku eksplodirao automobil marke "volvo". Nema povređenih. Vozilo se vodilo na žensku osobu.

Prema dosadašnjim informacijama TV Prve, pod "volvo" je podmetnuta eksplozivna naprava, a u toj eksploziji oštećeni su i automobili između kojih se parkirani "volvo" nalazio.

Kako nezvanično saznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << TV Prva, automobil se vodio na žensku osobu čiji su inicijali O. J., koja nije poznata policiji, ali jeste njen suprug koji, kako se nezvanično saznaje, ima dosije.

Ekipe forenzičara MUP-a su odmah stigle na mesto zbivanja i obavili su uviđaj koji je trajao nekoliko sati. "Volvo" je potom odvezen na dalje ispitivanje, a ulica u kojoj se dogodila eksplozija Milice Šovaković bila je zatvorena za saobraćaj.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Eksplozija na Galenici! Pod "volvo" stavljena bomba?! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Prva.rs, 15.Nov.2018

Prema nezvaničnim informacijama TV Prve, pod "volvo" je podmetnuta eksplozivna naprava, a u toj eksoloziji oštećeni su i automobili između kojih se parkirani "volvo" nalazio.. Kako nezvanično saznaje TV Prva, automobil se vodio na žensku osobu O.J. koja nije poznata policiji, ali jeste njen suprug...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.