Volkswagen smanjuje broj modela i pogonskih varijanti zbog rezanja troškova

Izvor: AutoBlog, 08.Dec.2018, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volkswagen smanjuje broj modela i pogonskih varijanti zbog rezanja troškova

Volkswagen Grupa planira da podigne nivo profita iznad prethodno planiranog uprkos rastu investicija u električne automobile, saopšteno je iz kompanije. Gigant iz Volfsburga planira rast profita od najmanje 6 odsto u 2022, tri godine ranije nego što je prethodno prognozirano. VW namerava da uloži više od 11 milijardi evra u električna vozila, digitalizaciju, tehnologiju autonomne vožnje i mobiliti servis do 2023, a fokus je na elektrifikaciji automobila. Kao osnova investicija će biti veće rezanje troškova od planiranog, uz rast produktivnosti za oko 30% do 2025. Proizvođač će da prošiti mere štednje i efikasnosti programa i posle 2020, a cilj je dodatnih tri milijardi evra ušteda do 2023. VW Grupa nije otkrila...
Pogledaj vesti o: Volkswagen

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Volkswagen smanjuje broj modela zbog rezanja troškova

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Dec.2018

Volkswagen Grupa planira da podigne nivo profita iznad prethodno planiranog uprkos rastu investicija u električne automobile, saopšteno je iz kompanije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.