Sledeći Volkswagen Golf bi mogao da se zove ID.Golf

Izvor: AutoBlog, 18.Nov.2022, 01:52

Sledeći Volkswagen Golf bi mogao da se zove ID.Golf

Neki izveštaji iz Nemačke su prethodnih meseci sugerisali da bi aktuelni Volkswagen Golf mogao da bude i poslednji jer se kompanija fokusira na električna vozila. Međutim, u novom intervjuu za britanski Autocar, generalni direktor Volkswagen putničkih automobila Tomas Šefer je sugerisao da to nije slučaj. Kako je napomenuo, „Ne bismo napustili ime Golf, nikako.” Šefer je dalje objasnio: „Imamo legendarna imena brendova, Golf i GTI. Bilo bi ludo pustiti ih da umru.” Međutim, imena bi mogla da se malo promene tako da bi model sledeće generacije sa električnim pogonom potencijalno mogao da postane „ID.Golf.” S tim u vezi, postavlja se pitanje...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Sledeći Volkswagen biće ID.Golf?

Izvor: B92, 18.Nov.2022

Neki izveštaji iz Nemačke su prethodnih meseci sugerisali da bi aktuelni Volkswagen Golf mogao da bude i poslednji jer se kompanija fokusira na električna vozila.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.