Radovi na više deonica, teretnjaci na Horgošu čekaju tri sata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2020, 10:49

Radovi na više deonica, teretnjaci na Horgošu čekaju tri sata

Na delu puta od petlje Pojate do petlje Ražanj, u smeru ka Nišu, izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza do 17. juna, od 07.00 do 17.00 časova, a za saobraćaj je zatvorena desna traka.

Na deonici Kneževići - Bela Zemlja - Užice, kod petlje Sušica u toku su radovi na sanaciji nadvožnjaka "Kneževići", saopštili su Putevi Srbije.

Stara rampa, iz Višegrada ka Užicu, proširena je za dvosmerno odvijanje saobraćaja, a vozači se mole da prilagode brzinu kretanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uslovima na putu i da poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Od Zagrađa do Gornjeg Milanovca do 11.juna izvode se radovi na mostu preko potoka Garibovac - Lukića most i saobraćaj se preusmerava na desnu stranu mosta i odvija dvosmerno.

Na obilaznici oko Pančeva, u zoni nadvožnjaka (Luka Dunav) do 16.juna izvode se radovi na pojačanom održavanju nadvožnjaka, a saobraćaj se odvija dvosmerno jednom trakom u smeru od Beograda ka Pančevu.

Od Obrenovca ka Beogradu do 31.maja izvode se radovi na sanaciji klizišta "Duboko", uz povremenu obustavu saobraćaja u trajanju od po tri minuta u jednom smeru, zbog ulaska i izlaska građevinskih mašina.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za kamione je tri sata, a na Kelebiji dva.

Na ostalim graničnim prelazima i naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.