Završena rehabilitacija najugroženije deonice Grebenskog puta na Fruškoj gori

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2020, 15:32

Završena rehabilitacija najugroženije deonice Grebenskog puta na Fruškoj gori

Danas su završeni radovi na rehabilitaciji najugroženije deonice Grebenskog puta na Fruškoj gori u dužini od gotovo pet kilometara, koje je finansirala Pokrajinska vlada sa 220 miliona dinara.

Reč je o deonici od raskrsnice sa državnim putem prvog reda Ib -21 (Novi Sad – Ruma) do raskrsnice sa državnim putem drugog reda IIb -313 (Rakovac–Vrdnik).

Na ovaj način, uz prethodno rekonstruisane deonice Banstol – Odmaralište Elektrovojvodine – Iriški venac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << obnovljen je najznačajniji deo Grebenskog puta i ispunjeno je obećanje dato na početku mandata ove vlade, da će rehabilitacija najygroženijih delova ove fruškogorske saobraćajnice biti završena na korist svih građana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završena rehabilitacija najugroženije deonice Grebenskog puta

Izvor: 021info.rs, 22.Jul.2020

Danas su završeni radovi na rehabilitaciji najugroženije deonice Grebenskog puta na Fruškoj gori u dužini od gotovo pet kilometara, koje je finansirala Pokrajinska vlada sa 220 miliona dinara. Reč je o deonici od raskrsnice sa državnim putem prvog reda Novi Sad – Ruma do raskrsnice sa državnim...

Nastavak na 021info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.