Stravičan zločin u Zagrebu: Otac ubio troje dece

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2021, 09:42

Stravičan zločin u Zagrebu: Otac ubio troje dece

Troje dece, blizance dečaka i devojčicu od sedam godina i sina od četiri godine, ubio je otac u stanu na zagrebačkim Mlinovima, a nakon toga je pokušao sebi da oduzme život.

Otac je preživeo i odvezen je u bolnicu, prenosi Jutarnji list.

Nije poznato ko je javio policiji da se nešto dogodilo u stanu, ali su policijske patrole i Hitna pomoć brzo došli na mesto događaja.

U spavaćoj sobi zatekli su telo četvorogodišnjaka, a blizance, dečaka i devojčicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u dnevnom boravku.

Kako nezvanično saznaje Jutarnji list, roditelji dece su razvedeni, a najverovatnije je trebalo da deca provedu vikend sa ocem.

Tela troje dece prevezena su u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gde će se obdukcijom ustanoviti uzrok smrti.

Otac dece je, inače, austrijski državljanin sa stalnom hrvatskom adresom, a prema dostupnim podacima rođen je 1965. godine.

Da bi nešto strašno mogao da uradi najavio je u statusu na Fejsbuku objavljenom oko ponoći u kojem je između ostalog napisao: "Zbogom svima...", dodaje Jutarnji list.

Policija u Zagrebu potvrdila da je u stanu u Mlinovima pronađen muškarac lošeg zdravstvenog stanja, kao i troje dece bez znakova života.

"Dolaskom hitne medicinske pomoći potvrđena je nasilna smrt dece dok je muškarac prevezen u KBC Sestre milosrdnice gde je zadržan na lečenju", navodi zagrebačka policija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ovo je biznismen koji je UBIO SVOJE TROJE DECE u Zagrebu (FOTO)

Izvor: Blic, 25.Sep.2021

Troje najverovatnije ugušene dece pronađeno je tokom noći u penthausu u Zagrebu, a sumnja se da je zločin izvršio otac, austrijski državljanin Hakarl Kopic, koji je potom pokušao da počini samoubistvo. Stravičan prizor šokirao je policajce koji su bili na uviđaju ovog nezapamćenog zločina...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.