Za vikend u Bečeju prvi memorijalni futsal turnir Goran Stojisavljević Goga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Sep.2021, 13:07

Za vikend u Bečeju prvi memorijalni futsal turnir "Goran Stojisavljević Goga"

Prvi memorijalni futsal turnir “Goran Stojisavljević Goga” biće održan 25. i 26. septembra u sportskom centru “Đorđe Predin Badža” u Bečeju. Organizatori međunarodnog turnira su KMF Bečej 2003, Kancelarija za mlade opštine Bečej i Opština Bečej, a pokrovitelj turnira je predsednik opštine Bečej Dragan Tošić.

Goran Stojisavljević Goga bio je dugogodišnji član Kluba malog fudbala Bečej 2003. Boje najveće potiske opštine branio je od 2008. do 2013. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Svojim aktivnim igranjem doprineo je njegovom napretku i razvitku.

"Čovek kao što je bio Goran Stojisavljević zaslužuje ovakav turnir jer on predstavlja “malog”, skromnog, poštenog čoveka, koji je svoj život posvetio i porodici i vrednostima koje jesu za hvalu. On je ceo svoj život bio u sportu – u velikom fudbalu, pa posle i u malom fudbalu", rekao je Goran Stajnić, KMF Bečej 2003.

"Ono što je takođe značajno, ali će svakako biti u drugom planu, jeste da ćemo uručiti opremu klubu malog fudbala i tako nastaviti posetu i opremanje naših sportskih kolektiva. Potrudićemo se da ovaj turnir iz godine u godinu kvalitetnije organizujemo i na taj način zajednički pokušamo da Gorana Stojisavljevića otrgnemo od zaborava", rekao je Dane Mandić, član OV za sport, omladinu i turizam.

Turnir je međunarodnog karaktera, a ekipe koje će se nadmetati su KMF Bečej 2003, KMF Vranje, KMF Zemun samo pravo i FK Salines iz Tuzle BiH. Prva utakmica biće igrana u subotu od 16.30, nakon čega sledi program svečanog otvaranja. Finalni meč zakazan je za nedelju sa početkom u 19 časova.

Ujedno, turnir je i humanitarnog karaktera, a sav prihod sakupljen od ulaznica biće uplaćen za lečenje Alekse Prodanovića iz Bačkog Gradišta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.