Za nekoliko dana počinje izgradnja kovid bolnice u Novom Sadu, 1. maja krećemo da gradimo Fruškogorski koridor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2021, 22:01

Za nekoliko dana počinje izgradnja kovid bolnice u Novom Sadu, 1. maja krećemo da gradimo Fruškogorski koridor

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će za nekoliko dana početi radovi na izgradnji kovid bolnice u Novom Sadu, kao i da dolazi i drugi deo rekonstrukcije Kliničkog centra Vojvodine.

Vučić je kazao da se će po povratku iz Brisela revakcinisati u Gadžinom Hanu kod Doljevca i da će razgovarati sa građanima sa juga Srbije kako da se dodatno pomogne tom delu zemlje.

Najavio je da će narednih dana biti otvoren deo obilaznice oko Beograda, od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Orlovače ka Ostružnici, a da će 1. maja početi izgradnja Fruškogorskog koridora Novi Sad-Ruma sa mostom kod Kovilja, sa najvećim tunelom u Srbiji.

''To će biti neverovatan tunel dug 4-5 kilometara, tako da će južna Bačka, Srem, Mačva, Beograd biti fantastično povezani i to će doprineti dolasku još većeg broja investitora'', rekao je Vučić novinarima u Briselu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.