Predsednik Vučić s Lukašenkom o svim pitanjima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2019, 03:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Vučić s Lukašenkom o svim pitanjima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Minsku, odmah po dolasku u dvodnevnu zvaničnu posetu Belorusiji, sa predsednikom Aleksandrom Lukašenkom o bilateralnoj saradnji i svim aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima na domaćoj i međunarodnoj agendi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potvrđeno: U Minsku sastanak Vučić - Medvedev

Izvor: B92, 21.Jun.2019

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se tokom dvodnevne posete Minsku sa predsednikom Vlade Ruske Federacije Dmitrijem Medvedovom...Sastanak je kasno sinoć potvrđen, rečeno je Tanjugu u kabinetu predsednika...Vučić se poslednja dva puta sa Medvedevom sastao u Moskvi 2014. i 2015....

Nastavak na B92...

Vučić danas i sutra u Minsku na poziv Lukašenka, susret i sa Medvedevim

Izvor: Blic, 21.Jun.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas i sutra u Minsku, na poziv predsednika Republike Belorusije Aleksandra Lukaššenka povodom otvaranja Drugih evropskih igara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.