Predsednik na Instagramu: Zajedno da menjamo Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2019, 04:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik na Instagramu: Zajedno da menjamo Srbiju

Predsednik Aleksandar Vučić počeo je danas da odgovara na pitanja i sugestije građana na svom instagram nalogu "Budućnostsrbijeav", a jedna od prvih odgovora bio je za porodicu iz Kikinde koja ima sedmoro dece.

Majka, koja mu se obratila u ime svoje devetočlane porodice, pozvala je predsednika Srbije u goste, kako je rekla, "jednoj prosečnoj srpskoj porodici koja živi od dečijeg dodatka i socijalne pomoći".

Kako je navela, ona i suprug 20 godina su "na birou", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a bave se sezonskim poslovima.

„Hvala na pozivu. Prilikom posete Severnobanatskom okrugu posetiću vas. Pokušaću da pomognem", odgovori je Vučić.

Ukazao je da je država zakonski nedavno regulisala sezonske poslove, te će sezonski radnici tako imati nešto veća prava, a poslodavac veće obaveze.

Izrazio je očekivanje da posle velikih investicija - ZTF u Pančevu i "Sandong Linlonga" u Zrenjaninu, država obezbedi dolazak velikog investitora i u Kikindu.

„Hvala za podršku u Kikindi. Poljubite vašu divnu decu", dodao je Vučić.

Prema poslednjim podacima, predsedniku je stiglo gotovo 3.000 pitanja.

On se, uoči početka odgovaranja na pitanja, obratio građanima preko Instagrama i pozvao ih da zajedno sa njim rade, menjaju i bore se za Srbiju.

Instagram nalog "Budućnost Srbije" otvoren je 5. februara i građani preko njega mogu da se upoznaju sa aktivnostima predsednika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić danas na Instagramu odgovara na pitanja građana

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2019

Predsednik Aleksandar Vučić odgovaraće danas na pitanja građana na svom instagram nalogu "Budućnostsrbijeav"...Vučić će, na pitanja građana odgovarati od 11 do 13 sati, najavila je Pres služba predsednika Srbije...Građani koji žele da pošalju pitanja predsedniku mogu to da učine tako što...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.