Vučić zahvalio Žezusu na podršci suverenitetu Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2022, 05:36

Vučić zahvalio Žezusu na podršci suverenitetu Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa premijerom Sao Tome i Principe Žoržom Bomom Žezusom i zahvalio mu na podršci suverenitetu i teritorijalnom integritetu Srbije.

"Poželeo sam dobrodošlicu premijeru Žoržu Bomu Žezusu, prvom predsedniku Vlade Demokratske Republike Sao Tome i Prinsipe koji je posetio Srbiju i zahvalio mu na principijelnoj podršci te zemlje suverenitetu i teritorijalnom integritetu Srbije", napisao je Vučić na Instagram nalogu "budućnostsrbijeav".

Uz objavu je postavljena i fotografija sa susreta dvojice zvaničnika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić se sastao sa premijerom Sao Tome i Principe: "Hvala na podršci" FOTO

Izvor: B92, 07.Jul.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa predsednikom Vlade Demokratske Republike Sao Tome i Principe Žoržom Bomom Žezusom...Sastanak je održan u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike...Dvojica sagovornika su diskutovala o potencijalima za razvoj ekonomske saradnje,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.