Sastanak Vučića sa Milanovićem u Sloveniji ?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2020, 12:00

Sastanak Vučića sa Milanovićem u Sloveniji ?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je moguće da će se sastati sa predsednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem, u okviru samita Brdo - Brioni.

"Ukoliko se uklope svi datumi, moguće je", rekao je danas Vučić novinarima u Nišu, upitan da li će se sastati sa Milanovićem u Sloveniji.

Hrvatski Večernji list piše danas da će se predsednici Srbije i Hrvatske možda sastati na tom samitu, pozivajući se na izvor u kabinetu Milanovića.

Bio bi to prvi susret Vučića i Milanovića, od njegovog izbora za predsednika Hrvatske.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PRVI SUSRET VUČIĆA I MILANOVIĆA: Dvojica lidera razgovaraće o važnim pitanjima za ceo region

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020

Samit će biti održan u Sloveniji na Brionima..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je moguće da će se sastati sa predsednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem u okviru samita Brdo - Brioni...- Ukoliko se uklope svi datumi moguće je da ću se resti sa Milanovićem - rekao je danas...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.