Vučević se sastao sa članovima Kajakaškog kluba Liman

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2021, 11:22

Vučević se sastao sa članovima Kajakaškog kluba Liman

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se sa članovima Kajakaškog kluba Liman. Kako je saopštio, oni su razgovarali o temama koje su aktuelne za taj klub, a prema rečima gradonačelnika najbitnije je da se trajno reši pitanje njihovog prostora.

"Jako mi je drago što su danas prvi put u Gradskoj kući kajakaši kluba ''Liman'' i danas ćemo porazgovarati o tome kako Grad može da im pomogne da imaju što bolje uslove za treniranje. Najizazovnije je da im se obezbedi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << adekvatan prostor, jer su oni smešteni na delu priobalja gde je Šodroš, a zanimaće me mišljenje i najmlađih članova Kluba, kao i oni iskusnijih i rukovodstva, o uređenju Šodroša kao buduće veslačke staze. Moramo videti kako da ih sklonimo sa otvorenog Dunava i Dunavca, gde se provlače između marina. Želimo da Grad može da, u saradnji sa klubovima i Kajakaškim savezom, organizuje najbolja domaća i međunarodna takmičenja. Nadam se da će neko od njih biti spreman za Pariz ili Los Anđeles, pa da nam i ovaj sjajan sport donese medalje na nekoj od narednih OI", naglasio je gradonačelnik Vučević.

Predsednik Kajakaškog kluba Liman Goran Bogdančev zahvalio se gradonačelniku na iskrenoj podršci i rekao da će Klub nastojati da sportskim rezultatima opravda ukazano poverenje.

"Podržavamo svaku akciju koja doprinosi uređenju Šodroša i pretvaranju naše staze u elitnu stazu, jer se tako stiču uslovi za kvlitetno bavljenje kajakaškim i veslačkim sportom, a otvaraju nam se perspektive za organizovanje mnogo većih međunarodnih prvenstava, ako imamo kvalitetnu stazu u branjenom području. Takvi sportski događaji doprinose razvoju sporta, ali i turizma u našem gradu", rekao je Bogdančev.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Najizazovnije je da im se obezbedi adekvatan prostor" FOTO

Izvor: B92, 04.Avg.2021

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se sa članovima Kajakaškog kluba "Liman". Oni su razgovarali o temama koje su aktuelne za taj Klub, a prema rečima gradonačelnika najbitnije je da se trajno reši pitanje njihovog prostora.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.