Vučević ponosan na EXIT tim: Izlaz je blizu, na dohvat ruke, vakciniši se

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2021, 10:48

Vučević ponosan na EXIT tim: Izlaz je blizu, na dohvat ruke, vakciniši se

Ponosan sam na devojke i momke iz EXIT tima i drugih najvećih srpskih festivala koji su pripremili sjajnu kampanju koja će da motiviše mlade da se vakcinišu, navodi se na Instagram profilu gradonačelnika Novog Sada, Miloša Vučevića.

Zajedno sa premijerkom i gradom Beogradom, danas ćemo da je predstavimo i započnemo finalnu fazu borbe za povratak normalnog života, navodi se u saopštenju.

"Vreme je da polako vraćamo EXIT i druge naše festivale, da napunimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << hotele i restorane, da taksisti i kafići imaju posla. Vreme je i da započnemo borbu za mentalno zdravlje, pogotovo mladih, koje je ozbiljno narušeno nakon skoro 15 meseci otkako mladi ne mogu slobodno da se druže. Izlaz je blizu, na dohvat ruke, vakciniši se!", dodao je Vučević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vrhunska muzička oprema za Muzičku i Baletsku školu u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2021

Za Muzičku školu ''Isidor Bajić'' i Baletsku školu u Novom Sadu nabavljeno je 86 vrhunskih instrumenata sa dirkama. U prvoj koncertnoj dvorani na Limanu 3, ključeve za dva velika klavira vredna 280 000 evra, gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću uručio je predstavnik kompanije ''Kavai Srbija''...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.