Vučević i Skot o realizaciji projekata od opšteg značaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2019, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević i Skot o realizaciji projekata od opšteg značaja

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Nj. E. Kajla Skota.

Zvaničnici su izrazili zadovoljstvo zbog dugogodišnje saradnje, i mnogih zajedničkih projekata koji su do sada uspešno realizovani. Kako su ocenili, kulturna razmena je standardno na visokom nivou, a poseban doprinos daje joj Američki kutak koji je krajem prošle godine preseljen u novi, reprezentativan prostor.

Takođe, na sastanku je rečeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da američke kompanije u Novom Sadu dobro posluju, i da postoji veliki prostor za unapređivanje prilika u oblasti privrede. Gradonačelnik Vučević zahvalio se na podršci koju Vlada SAD pruža Srbiji u reformskom procesu, a posebno putem Američke agencije za međunarodni razvoj USAID, i naglasio da je Grad Novi Sad uvek spreman da bude ozbiljan partner u tim procesima na lokalnom nivou.

Sagovornici su izrazili nameru da dalje rade na razvijanju prijateljskih veza i realizaciji projekata od opšteg značaja, a posebno je istaknut značaj titula Omladinske prestonice Evrope i Evropske prestonice kulture za međunarodnu saradnju i ukupan napredak Novog Sada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučević i Skat zadovoljni saradnjom i zajedničkim projektima

Izvor: Blic, 30.Avg.2019, 00:37

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i ambasador Sjedinjenih Američkih Država Kajl Skat u današnjem su susretu izrazili zadovoljstvo zbog dugogodišnje saradnje i mnogih zajedničkih projekata koji su do sada uspešno realizovani.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.