Vučević: Kovid bolnica u Novom Sadu biće završena do 1.septembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2021, 08:57

Vučević: Kovid bolnica u Novom Sadu biće završena do 1.septembra

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da očekuje da će do 1. septembra biti završena kovid bolnica u tom gradu, za koju se danas postavlja kamen temeljac.

Vučević je rekao da će kovid bolnica u Novom Sadu imati blizu 600 kreveta, od čega 400 u poluintenzivnoj, a 200 u intenzivnoj nezi.

''Fantastičan dan za Novi Sad i Vojvodinu. Posle Batajnice i Kruševca, i Novi Sad dobija bolnicu koja će u prvoj fazi biti kovid bolnica, a kasnije ustanova >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koja će biti na raspolaganju svima kojima je potrebno bolničko lečenje'', rekao je Vučević za TV Prva.

On je kazao da se u pandemiji virusa korona pokazalo da države koje imaju jači zdravstveni sistem pobeđuju, kako kaže, ne samo u pogledu medicine i zdravstva, nego i u ekonomiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DANAS SE POSTAVLJA KAMEN TEMELJAC: Kovid bolnica u Novom Sadu biće završena do 1. septembra

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021

Vučević je rekao da će kovid bolnica u Novom Sadu imati blizu 600 kreveta..Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da očekuje da će do 1. septembra biti završena kovid bolnica u tom gradu, za koju se danas postavlja kamen temeljac...Vučević je rekao da će kovid bolnica u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.