Vrbašanke poražene od Studenta na svom terenu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2018, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrbašanke poražene od Studenta na svom terenu

U 15. kolu ŽKLS, Vrbas je na svom terenu pretrpeo poraz od Studenta i izgubio nadu da može do 4. pozicije, dok su Nišlijke sve bliže tom cilju.

Od starta su iskusnije gošće bile konkretnije, bolje kontrolisale loptu, njihove akcije su išle tečnije i najvažnije od svega, pogađale trojke.

Vladinka Erak i Anastasija Podunavac imale su blagu prednost u reketu, ali je posed od čak 28 lopti manje od protivnica učinio svoje. Uz to, učinak 1 od 16 iza 6,75 i 6 promašenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << penala doveli su do neminovnog poraza mlade ekipe domaćih. 81:59.

Jovana Jeremić sa 20 poena i indeksom 35 najbolja kod gošći, uz nju Nataša Mijatović 18, Kristina Milošević 17 poena a u redovima Vrbasa, Erak 25 poena, 13 skokova, indeks 42.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.