Više od 3.000 kandidata za upis na Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2022, 00:10

Više od 3.000 kandidata za upis na Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu

Danas u 13 časova završile su se prijave za polaganje prijemnog ispita na Fakultetu tehničkih nauka. Elektronske prijave bile su aktivne od 13. juna a želju da studira najveći fakultet u regionu izrazilo je 3020 kandidata - budućih FTN inženjera.

Kandidati su mogli da odaberu neki od 29 studijskih programa osnovnih akademskih i osnovnih strukovnih studija. Mogućnost da studira na budžetu imaće 1483 kandidata dok će 1201 brucoš imati status samofinansirajućeg studenta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Broj prijavljenih kandidata po studijskim programima može se pogledati na sajtu Fakulteta.

Sedam različitih prijemnih ispita polagaće se od 27. do 29. juna a konačne rang liste primljenih kandidata biće objavljene 04. jula do 20 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Želju da studira Fakultet tehničkih nauka izrazilo više od tri hiljade maturanata

Izvor: Radio 021, 25.Jun.2022

Na završenim prijavama za polaganje prijemnog ispita na Fakultetu tehničkih nauka (FTN) u Novom Sadu, želju da studira taj fakultet izrazilo je 3.020 kandidata - budućih FTN inženjera.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.