Ventura preuzima Kjevo posle debakla sa Italijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2018, 06:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ventura preuzima Kjevo posle debakla sa Italijom

Bivši selektor reprezentacije Italije Dampjero Ventura biće novi trener fudbalera Kjeva, prenose brojni italijanski mediji.

Ventura, koji je bio bez angažmana od kraja prošle godine posle debakla Italije i izostanka sa Mundijala u Rusiji, u Kjevo dolazi umesto smenjenog Lorenca Dane.

On je poverenje dobio u konkurenciji Đuzepea Jakinija i vratiće se u Veronu nakon 11 godine, gde je vodio istoimeni tim i gradskog rivala Kjeva.

Ventura je vodio veliki broj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << klubova u Italiji, među kojima i Torino, Bari, Napoli, Kaljari, Sampdoriju, Udineze...

Fudbaleri Kjeva nalaze se na poslednjem mestu na tabeli Serije A sa minusom od jednog boda zbog kazne oko finansijskih malverzacija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.