Uspešan povratak kuglašica Bačke u Superligu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2019, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešan povratak kuglašica Bačke u Superligu

Povratnik u Super ligu Srbije Ženski kluglaški klub "Bačka" iz Novog sada na pauzu u šampionatu otišao je sa odličnim petim mestom.

Ipak nema odmora za Novosađanke jer ih već u subotu 21. decembra očekuje gostovanje u četvrtfinalu Kupa Srbije beogradskom Singidunumu.

"Što se tiče šampionata želimo da zadržimo petu poziciju i da ostanemo u Super ligi jer smo se prošle godine vratili u društvo najboljih sa samo jednim porazom i jednim nerešenim rezultatatom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Slede nam obaveze u Kupu Srbije jer 21. decembra igramo sa u Golubincimnma sa Singidunumom . Očekujemo veliku bitku i pobedu jer smo prošle godine u istioj kuglani takođe u četvrtfinalu igralim i slavili sa 5:3 i plasirali se u polufinale. Očekujemo da će se isto desiti i ove gopdine. Sa njima ćemo se ponovo satati u nastavku šampionata, u našoj kuglani 18. janura. Očekujemo i tu dobru igru i povoljan rezultat", kaže trener novosađanki Rajko Rajak.

Kuglaški klub "Bačka" veliku pažnju posvećuje podmlatku. Najmlađe članice kluba su redovne učesnice turnira u njihovom uzrastu na teritoriji Vojvodine i Srbije gde postižu zapažene rezultate.

Ivana Pavkov je pionirska prvakinja Srbije a u stopu je prati klupska drugarica Lara Dangubić. Nikolina Rakanović je druga u kadetskoj konkurenciji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.