Upozorenje APR zbog uplatnica koje šalje privatna firma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2019, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upozorenje APR zbog uplatnica koje šalje privatna firma

Privatna firma Agencija registar usluga doo stoji iza slanja uplatnica na adrese preduzetnika i kompanija za upis u Privredni registar, objavila je Nova ekonomija povodom upozorenja APR-a da uplatnice koje privrednici primaju za upis novoosnovanih pravnih lica u PrivredniRegistar.rs ne potiču od njih. 

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

APR: Koverte sa uplatnicama, koje građani primaju su komercijalna ponuda

Izvor: Danas, 24.Sep.2019

Agencija za privredne registre (APR) ponovo je danas upozorila privredna društva i preduzetnike da uplatnice koje ovih dana dobijaju posredstvom pošte nemaju veze sa obavezom registracije i ne potiču iz te agencije već predstavljaju komercijalnu ponudu koju registrovani privredni subjekti ne moraju...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.