Jutros u osam cela Srbija bila u temperaturnom minusu, od srede toplije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2021, 01:32

Jutros u osam cela Srbija bila u temperaturnom minusu, od srede toplije

U celoj Srbiji je jutros u osam sati temperatura bila ispod nule, a slab sneg je padao samo u nekim delovima zemlje, pokazuju podaci RHMZ.

Najhladnije je bilo u Sjenici, minus 13, na Kopaoniku minus 10 i u Vranju minus devet stepeni Celzijusa.

U ostalim delovima Srbije, temperature su se kretale od minus osam do minus jedan, koliko je bilo u Beogradu, u kome je padao slab sneg.

Danas nas očekuje vetar slab i umeren, jugozapadni i južni. Jutarnja temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u većini mesta od -8 do -3 C, na jugu i istoku oko -12 C, a najviša dnevna od 0 do 5 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Novom Sadu ujutru slab, na širem području grada i umeren mraz. Tokom većeg dela dana umereno oblačno sa periodima sunčanog vremena, samo ujutro i pre podne uz vise oblačnosti moguće je provejavanje slabog snega.

Vetar slab i umeren, jugozapadni i južni. Jutarnja temperatura od -6 do -3 C, najviša dnevna oko 3 C.

Izgledi vremena za sedam dana - do 26. januara:

Osetno toplije, promenljivo oblačno sa sunčanim periodima, u sredu skretanje vetra na jugoistočni pravac, od četvrtka u pojačanju.

Do kraja nedelje u planinskim predelima i košavskom području duvaće umeren i jak, povremeno i olujni južni i jugoistočni vetar.

U petak na severu i zapadu, a za vikend i u ostalim predelima jače naoblačenje sa kišom. Početkom naredne sedmice uz osetan pad temperature počeće da pada sneg i u višim i u nižim predelima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.