Ujutru hladno, tokom dana sunčani intervali, do 24 stepena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2022, 19:40

Ujutru hladno, tokom dana sunčani intervali, do 24 stepena

U Srbiji danas ujutru hladno, po kotlinama i rečnim dolinama mestimično magla ili niska oblačnost, a tokom dana malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima.

Najniža temperatura od 2 do 10, a najviša od 20 do 24 stepena. Vetar slab, promenljiv, saopštio je Republički hidrometerološki zavod.

U Novom Sadu ujutru hladno. Tokom dana malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima.

Najniža temperatura od 6 do 10, a najviša oko 22 stepena. Vetar slab, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << promenljiv.

U Srbiji do 13. oktobra jutra će biti hladna, po kotlinama i dolinama reka maglovita. U većini dana malo do umereno oblačno, suvo i stabilno vreme sa sunčanim intervalima.

U nedelju prolazno naoblačenje sa slabom kišom, uz pad temperature i pojačan severozapadni vetar, a nova jača naoblačenja sa kišom i lokalnim pljuskovima očekuju se u sredu i četvrtak sledeće sedmice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sutra u Srbiji umereno oblačno i suvo vreme

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Okt.2022, 13:17

U Srbiji će sutra jutro biti sveže, uz mestimičnu maglu po kotlinama, rečnim dolinama i na visoravnima zapadne i južne Srbije, a tokom dana vreme će biti malo doo umereno oblačno, stabilno i suvo, sa sunčanim intervalima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.