Hapšenje zbog ubistva mladića u Somboru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2020, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje zbog ubistva mladića u Somboru

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su V. Ž. (1978) iz Sombora zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

On se sumnjiči da je 13. januara ove godine, u Prvomajskom bulevaru u Somboru, nasrnuo na dvadesetosmogodišnjeg mladića, koji je u tom trenutku bio u šetnji sa ocem, i nožem mu zadao dve ubodne rane u predelu grudi.

Od zadobijenih povreda mladić je preminuo.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zaplenjen kilogram heroina u Prokuplju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2020, 11:52

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) zaplenili su u Prokuplju kilogram heroina i uhapsili M.H. (1985) i Đ.Š. (1990) zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet droga...Droga je pronađena spakovana u dva paketa, prilikom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.