Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Sep.2022, 10:46

Uhapšen lopov (27) u Surčinu! Opljačkao Kineza i uzeo mu više od milion dinara! Policija kod njega pronašla deo “plena”, ali i drogu

BEOGRAD – Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Surčin, u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, efikasnim radom uhapsili su F. M. (27) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa i neovlašćeno držanje opojnih droga. Kako se sumnja, on je juče na […]
Vest Uhapšen lopov (27) u Surčinu! Opljačkao Kineza i uzeo mu više od milion dinara! Policija kod njega pronašla deo “plena”, ali i drogu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILION DINARA UKRAO KINEZU U SURČINU Osumnjičeni za tešku krađu danas iznosi odbranu

Izvor: Blic, 29.Sep.2022, 07:57

F.M. (27), koji je uhapšen u Surčinu zbog sumnje da je izvršio tešku krađu i neovlašćeno držanje opojnih droga danas će biti saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.