Udruženju Naša MS kuća neophodna infrastrukturna ulaganja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2019, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udruženju "Naša MS kuća" neophodna infrastrukturna ulaganja

Prilikom današnje posete opštini Novi Kneževac, ministar Zoran Đorđević razgovarao je sa članovima Udruženja obolelih od multipla skleroze "Naša MS kuća" .

U radu Udruženja, koje okuplja preko 150 članova iz šest opština Severnobanatskog okruga, učestvuju i druge organizacije osoba sa invaliditetom.

Zahvaljujući donacijama, Udruženje je kupilo objekat, ali su neophodna infrastrukturna ulaganja.

Kako je prilikom današnje posete dogovoreno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ministarstvo će obezbediti popravku krova, kao i zamenu dotrajale stolarije.

Ministar Đorđević je sa članovima svog tima posetio danas i Dom za stare pri novokneževačkom Gerontološkom centru.

Kako je najavljeno, koliko sutra u Ministarstvu očekuju da iz Gerontološkog centra bude upućen dopis sa zahtevom o najurgentnijim problemima i nedostajućom opremom, neophodnom za kvalitetnije funkcionisanje te ustanove socijalne zaštite, u kojoj trenutno boravi 40-ak korisnika

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.