U toku pripreme za sezonu kupanja u Senti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jun.2020, 11:05

U toku pripreme za sezonu kupanja u Senti

U toku su pripreme za sezonu kupanja u Senti. Ovaj grad na Tisi ima tri plaže i bazen. Prema rečima nadležnih, sezona kupanja počeće sredinom juna, ukoliko to dozvole vremenske prilike.

Reka Tisa deo je turističke ponude u Senti, ali i veliki broj Senćana provodi slobodno vreme na njenim obalama tokom letnjih vrućina. Onima koji ne vole kupanje u reci, na raspolaganju je gradski bazen.

Dve gradske plaže nalaze se na bačkoj obali, jedna je kod mosta, druga kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vikend naselja Halaš čarda, a treća, na banatskoj strani.

"Od te tri plaže jedna je ova, ona je sređena, još treba da postavimo igralište za odbojku i igralište za mali fudbal. Inače, očišćena je, pokošena je trava, klupe su postavljene. Sve je spremno za kupanje, samo lepo vreme treba da stigne. Kod Halaš čarde sledeće nedelje ćemo srediti plažu i ljudi će tamo moći da se kupaju već sledeće nedelje", rekao je Rudolf Cegledi, predsednik Opštine Senta.

Plaža na banatskoj obali Tise biće takođe uređena i spremna za kupače do petnaestog juna.

"Ovi koji su isekli drva obećali su nam da će ih ovih dana odneti i moći ćemo i tamo do petnaestog juna da sredimo Štrand", dodao je Cegledi.

U toku je i priprema plavog gradskog bazena koji će takođe biti na raspolaganju građanima polovinom juna. Cena ulaznica biće ista kao prošle godine, sto dvadeset dinara po osobi, a ulaz za decu uzrasta do sedam godina, biće besplatan, kažu u lokalnoj samoupravi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.