U protekla 24 sata u Južnobačkom okrugu devet saobraćajnih nezgoda, u Novom Sadu pet

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2021, 11:23

U protekla 24 sata u Južnobačkom okrugu devet saobraćajnih nezgoda, u Novom Sadu pet

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda, u kojima su četiri osobe lakše povređene.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda, u kojima nije bilo povređenih lica.

Policijska uprava u Novom Sadu je, 28. aprila, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 770 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz saobraćaja je isključeno 11 vozača i 5 vozila, a zadržana su četiri vozača, zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Oni će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U poslednja 24 sata čak 9 saobraćajnih nezgoda, četiri osobe povređene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2021

U protekla 24 sata na području Južnobačkog okruga dogodilo se 9 saobraćajnih nezgoda, u kojima su 4 osobe lakše povređene...U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 5 saobraćajnih nezgoda, u kojima nije bilo povređenih lica...Policijska uprava u Novom Sadu je, 28. aprila, na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.