U ponedeljak počinje festival Uhvati film

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2019, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ponedeljak počinje festival "Uhvati film"

Međunarodni filmski festival „Uhvati film“, 17. po redu, svečano će biti otvoren u ponedeljak, 23. septembra od 18h u Kulturnom centru Novog Sada. Na otvaranju će biti prikazana projekcija prošlogodišnjih nagrađenih filmova „Boria“ i „Lovac na talente“. Publika će uživati i u izložbi predmeta od recikliranog papira, čiji su autori korisnici Radnog centra ŠOSO „Milan Petrović“ sa domom učenika. Planiran je i nastup muzičkog dvojca MuzikaNova. 

Uhvati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << film festival će se u Kulturnom centru održavati svaki dan od 23. do 29. septembra od 18h. Tokom sedam Festivalskih dana biće prikazano premijerno 39 kratkometražnih filmova iz 18 zemalja sveta na temu invalidnosti, ukupno 6 tribina, 2 izložbe i 1 performans.

Svi programi su potpuno besplatni i prilagođeni gluvima (filmovi titlovani, govorni segmenti prevode se na znakovni jezik).

Celokupan program Festivala možete pogleati ovde .

Međunarodni filmski festival Uhvati film održava se od 2003. u Novom Sadu i obuhvata projekcije filmova i prateći program na temu invalidnosti. Jedini je regionalni filmski festival o invalidnosti, koji nakon novosadskog, svoje izdanje ima i u Rijeci, Banjaluci i Kotoru. Ovogodišnje 17. izdanje Uhvati film Novi Sad održava se pod motom „Ti vrediš“.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Filmski festival "Uhvati film" od ponedeljka u KCNS

Izvor: Radio 021, 17.Sep.2019

Međunarodni filmski festival "Uhvati film", 17. po redu, svečano će biti otvoren u ponedeljak, 23. septembra u Kulturnom centru Novog Sada.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.