U beogradskoj Hitnoj pomoći rođena zdrava beba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2021, 08:47

U beogradskoj Hitnoj pomoći rođena zdrava beba

U ambulanti Hitne pomoći u Beogradu jutros oko pola pet rođen je dečak, a majka i beba su u dobrom stanju prevezeni u Ginekološko-akušersku kliniku u Višegradskoj, javio je RTS.

Doktorka iz Hitne pomoći Ivana Stefanović rekla je za RTS da je jutros u 4:30 dovezena pacijentkinja kojoj je pukao vodenjak.

"Uplašili su se da neće stići do Višegradske bolnice iako je blizu. Na kraju, bili su u pravu - samo što smo je prebacili na nosila rodila je zdravog dečaka", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekla je Ivana Stefanović.

Ona je dodala da takve situacije nisu česte.

"Imamo jedan do tri porođaja godišnje, mada su se u toku prošle godine desila tri porođaja u jednom danu, ali zaista je retko. Treba bebe da se rađaju u bolnicama, da budu i majka i beba pod stručnim nadzorom. Mogu brzo da izađu kući. Važno je da se sve obavlja u bezbednim uslovima, važno je da možemo da se snađemo i kada se to desi", navela je Ivana Stefanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.