U Vrbasu počeo juniorski Kup nacija u boksu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2019, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vrbasu počeo juniorski Kup nacija u boksu

Vrbas je ove nedelje domaćin juniorskog Kupa nacija u boksu za uzrast 15 i 16 godina, a najbrojnije su reprezentacije Rusije, Kazahstana, Indije i Sjedinjenih američkih država. 

Prvog dana turnira nastupilo je šest naših reprezentativaca od kojih su dvojica zabeležili pobede.

Nakon svečanog otvaranja počeli su kvalifikacioni mečevi trećeg bokserskog Kupa nacija za juniore i juniorke u Vrbasu, na kojem će se boriti 160 takmičara iz 21 zemlje.

Reprezentaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbije predstavljaće 20 takmičara, a u ženskoj konkurenciji najviše se očekuje od bronzane sa evropskog prvenstva u Rumuniji, Aleksandre Tepavac.

"Nisam imala nikakvu pauzu, odmah sam nastavila posle toga da se spremam za ovaj turnir pa se nadam da ću bar dobro da odboksujem", kaže Aleksandra Tepavac.

Na kup nacija u Vrbasu, naši reprezentativci došli su spremni nakon dvanaestodnevnih priprema u Banji Koviljači.

"Danas je viđeno 18 borbi, mogu da kažem vrlo kvalitetan boks. Danas je nastupilo i 6 takmičara naše reprezentacije Srbije, dvojica su zabeležila pobede. Ivić Jukić Luka je pobedio predstavnika Crne Gore, Enes Papić je pobedio predstavnika Poljske i stvarno su pokazali jedan veliki nivo, kvalitet u ringu", kaže direktor turnira Jovica Panić.

U nastavku takmičenja nastupiće i ostalih 14 takmičara naše reprezentacije, a nakon eliminacija i polufinalnih mečeva, finale i zatvaranje Kupa nacija u Vrbasu na programu je u nedelju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.