U Staroj Pazovi obeleženo 10 godina postojanja Centra za hemodijalizu i 3 godine Udruženja bubrežnih invalida

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2022, 23:48

U Staroj Pazovi obeleženo 10 godina postojanja Centra za hemodijalizu i 3 godine Udruženja bubrežnih invalida

Stručnom tribinom i predavanjem o uticaju virusa na bubrežne bolesnike, kao i pregledom aktivnosti u prethodnom periodu, u Staroj Pazovi obeleženo je 10 godina postojanja Centra za hemodijalizu i 3 godine Udruženja bubrežnih invalida.

Udruženje bubrežnih invalida Stara Pazova, osnovano 14. jula 2019. godine je među prioritete je postavilo brigu o bubrežnim invalidima, ali i podizanje svesti javnosti o težini i ozbiljnim problemima osoba koje su na hemodijalizi, rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << između ostalog Duško Stublinac, predsednik Udruženja na tribini posvećenoj bubrežnim bolesnicima.

Na tome su radili istrajno prethodne tri godine, uz edukacije i podršku svojih članova na šta su jako ponosni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.